Logo MArjaaNi          MArjaaNi @ Kleurenrijck

MArjaaNi

MArjaaNi is de bedrijfsnaam van Marjan Niemeijer (Sappemeer, 1963). Zij is afgestudeerd als Ontwikkelingspsychologe aan de RijksUniversiteit te Groningen (1989).
Zij heeft o.a. trainingen en cursussen verzorgd op het gebied van communicatie, veiligheid en kwaliteit. Daarnaast heeft ze als begeleider gewerkt, zowel binnen de verstandelijke gehandicaptenzorg als binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Op maandag 29 augustus 2011 's ochtends om 8.50 uur veranderde echter haar leven. Op dat moment liep ze tijdens haar vakantie op Samos over straat en opeens wist ze:
"ik wil hier niet meer op vakantie, ik wil hier gewoon ZIJN".
Vanaf dat moment heeft haar leven in het teken gestaan van het zoeken naar een manier om het wonen en werken op Samos mogelijk te maken.

Ze maakte kennis met coaching via e-mail en werd gegrepen door de methode Mindful Analysis. Momenteel werkt zij online volgens deze methodiek. Zij richt zich hierbij op zowel persoonlijke als werkgerelateerde vraagstukken.

Daarnaast heeft ze haar passie gevonden in yoga, tai chi/Qi gong en mindfulness. Het geluk, het vertrouwen en de rust die ze hierin vindt, wil ze graag met anderen delen.
Daarvoor organiseert ze op Samos NATURE, BODY and SOUL Inspiratieweken.

Glas-in-lood en Tiffany zijn al jarenlang een hobby van haar. Het (zon-)licht van Griekenland geven de gekleurde glasvoorwerpen een bijna magische uitstraling.

Vanaf mei 2013 woont en werkt Marjan op Samos.

Sommige mensen vragen zich af waar de naam MArjaaNi vandaan komt. Het is niet meer dan een mix van Mindful Analysis met haar voor- en achternaam. Daarnaast heeft het een oosterse klank. Maar het plezier en de energie in dit filmfragment gaf de doorslag.
Want ook dat is MArjaaNi!Facebook Linkedin TwitterMarjan

©WEBSITE MArjaaNi  
©LOGO Dipdye Graphics